Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Az Ofelia.hu-n leadott rendelés legkésőbb a következő munkanapon átadásra kerül a GLS futárszolgálat munkatársainak. Ami pedig 99%-os valószínűséggel az, azt követő napon jut el a vásárlóhoz. Természetesen lehetőség van a megrendelést követő napi kiszállításra, ez esetben a választott terméket legkésőbb aznap 13:00-ig kell megrendelni az ofelia.hu weboldalon.

GLS Csomagpont

A leadott rendelés legkésőbb a következő munkanapon kerül átadásra a GLS munkatársainak, ami pedig azt követő munkanapon belül jut el a kiválasztott állomásra, és attól a pillanattól fogva 3 munkanapig átvehető. A megfelelő csomagpont a rendelés leadásánál térkép segítségével választható ki. Bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség minden csomagponton, de ez a térképen jelölve van.

Szállítási díj 7990 Ft feletti értékben történő rendelésnél:

Házhozszállítás Szállítási idő: 1 munkanap   0.0 Ft

Szállítási díjak összeghatár nélkül:

Házhozszállítás Szállítási idő: 1 munkanap  490 Ft
GLS csomagpont Szállítási idő: 1 munkanap  790 Ft

A teljes rendelhető iPhone és Samung termék kínálatot a Phonebox.hu oldalon tekintheted meg. Minden tokunkra és kiegészítőnkre teljes körű garanciát vállalunk, továbbá minden termékünket egyesével ellenőrzünk, hogy biztos azt kapd amit rendeltél, a lehető legjobb minőségben!


Fizetés

Az Ofelia.hu Webáruházban a vásárlónak lehetősége van többféle fizetési mód közül választani. A választott fizetési módot, az adatok kitöltése közben kell megadni, közvetlenül a szállítási információk kitöltése után.

1. Bankkártyás fizetés

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, biztonságos portálon keresztül.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

2. Utánvét

A rendelt termékek ellenértékét, kifizetheti a csomag készhezvételekor, közvetlenül a futárnak!